Goedkoop een zakelijke printer leasen

0

Op zoek naar een printer, maar geen zin in hoge kosten? Je kan ook een printer leasen! Ideaal voor wanneer je een printer nodig hebt, maar je ook geld wilt investeren in andere belangrijke aspecten van je bedrijf. Veel bedrijven printen met grote regelmaat. In plaats van er eentje aan te schaffen, met een grote kostenpost, kan je er tegenwoordig eentje huren. Dit kan tegen een vast maandelijks bedrag. Een fijne uitkomst voor vele bedrijven!

 

Voordelen van een printer leasen

Het concept printer leasen komt met vele voordelen die van belang zijn voor een bedrijf. Zo kun je denken aan het onderhoud en reparaties. Die vergen veel tijd, energie en geld dat je beter in andere belangrijke zaken kan steken. Bij het leasen zit het onderhoud en reparaties van de printer er meestal bij inbegrepen. Dit hangt af van het contract dat je afsluit. Technologie verandert snel, ook voor printers. Wanneer je een printer least, kun je gebruikmaken van de nieuwste technologieën. Leasecontracten hebben ook vaak de mogelijkheid om te upgraden naar nieuwere modellen printers, zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste functies en prestaties. In tegenstelling tot wanneer je een printer koopt, heb je wanneer je er eentje huurt, de mogelijkheid tot flexibiliteit. De contractduur en printerkeuze is namelijk vaak passend aan jouw behoeften. Zo kun je printers huren voor 1, 2 of 3 jaar, en kan je kiezen uit printers met verschillende functies. Naast al deze voordelen heb je nog een belangrijke: kostenbesparing. 

 

Kostenbesparing

In plaats van investeren in een printer, en hieraan vast te zitten, kun je dus ook een printer leasen. Bij het printer leasen betaal je per termijn, dit is vaak een maand. Zo houd je meer geld over om in andere zaken te stoppen, en kun je je bedrijf laten groeien. Vooral voor bedrijven met beperkte financiële middelen is een printer leasen ideaal. Heel soms kunnen de kosten voor het leasen van een printer als bedrijfskosten worden gezien. Deze kunnen dan worden afgetrokken, wat resulteert in belastingvoordelen en een verlaging van je totale betalingsverplichting. Het is goed om alles zorgvuldig na te gaan, en te kijken wat een printer huren voor jou kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *